Opis forum
Administrator
Na razie nie mam czasu na rozbudowanie go ale mam nadzieje ze mi pomozecie!
O mateńkooo... Ja to się niestety nie znam na tym, także nie możesz na mnie liczyć. Pod tym skromnym loginem ukrywam się ja:), tzn. Sylwia Goska. Cieszę się, ze wyszedłeś z taką inicjatywą, tym bardziej, że nie lubię korzystać z tej poczty na gmailu. Chwała Ci za to:)
A tak w ogóle to kto i kiedy chętny na integracyjnego grilla na osiedlu akademickim (ul. Lumumby)? Fajnie byłoby się troszkę poznać, zawsze będzie nam przyjemniej spotykać się na zajęciach:) Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
Ostatnio edytowany przez Szefu:) (2010-04-20 20:14:11)
Administrator
no grill moglby być bo ja nawet nie znam imion na specjalnosci:/ ale bedzie lepiej razem jeszcze spedzimy ponad rok wiec 44 imiona jakos sie zapmieta;) jesli uwazacie ze to elitarne grono to podajcie linki do forum ludziom ktorych nie znam to szybko cos sie rozwinie:P
Nowy użytkownik
Jeśli chodzi o integrację to również jak najbardziej jestem za Pozdrawiam ;*
-pierwszy przedstawiciel, a własciwie przedstawicielka ekonomii tu na forum jak widze- Ewelina Myssura
hmm to może ustalmy jakąś konkretna datę tego grilla i napiszmy na poczcie grupowej co reszta o tym sadzi bo jak narazie to forum jest mało co odwiedzane a jak nie grill to zawsze można wybrać się gdzieś na wspólne piwko na pietryne;) jak się poznamy lepiej to od razu zajęcia poniedziałkowe i piątkowe będą przyjemniejsze
Klaudia Blicharz;)